Изберете страница

ЕЛЕКТРООБОРУДВАНЕ SCAME

ЕЛЕКТРООБОРУДВАНЕ SCAME – Италианската компания предлага съвременни решения за иновативни, функционални, практични и сигурни продукти. Продуктовата гама на Scame се състои от около 10 000 продукта. Те са произведени и изпитани в съответствие с международните стандарти за качество. Нашите предложения са от следните категории :

  • ИНДУСТРИАЛНИ ЩЕПСЕЛНИ СЪЕДИНЕНИЯ – (индустриални щепселни съединения, преносими разпределителни модули, кабелни макари, адаптери, разпределителни устройства, аксесоари и др.)
  • АКСЕСОАРИ И КОМПОНЕНТИ ЗА ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ – (лесни за монтаж аксесоари, намиращи приложения в жилищния и индустриалния сектор. Предложения от широка гама кутии за вграден и открит монтаж, системи от кабелни канали и принадлежности за електроинсталации)
  • СИСТЕМИ И КОМПОНЕНТИ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ В ИНДУСТРИЯТА И СЕКТОРА НА УСЛУГИТЕ – (широка гама продукти за разпределение и контрол във всички сектори на промишленоста)
  • ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОМПОНЕНТИ ЗА ЖИЛИЩНИ ПРИЛОЖЕНИЯ – (продуктите на Scame включват: контакти, щепсели, адаптери, кабели, телефонни и телевизионни розетки и др.)

Ние от Елгруп Плевен предлагаме цялата продуктова гама на Електрооборудване SCAME. Поради големия асортимент от продукти, Ви представяме пълната ценова листа. При проявен интерес от Ваша страна за дадени продукти, можете да ни се обадите или пишете, за да Ви направим най-доброто ценово предложение.

 Индустриални щепсели и контакти Влагозащитени ключове и контакти
 Табла за индустриални и шуко контакти Разклонителни кутии за вграждане
 Влагозащитени кутии за открит монтаж Кабелни щуцери