Изберете страница

За нас

За нас – ЕЛГРУП ООД, гр. Плевен.

Дейността на фирмата се развива основно в четири направления: за нас

  1. Изграждане на силнотокови и слаботокови електрически инсталации на жилищни, промишлени и обществено-обслужващи обекти. Направа на мълниезащитни и заземителни инсталации, мълниезащита с активен мълниеприемник с изпреварващо действие (активна мълниезащита). От стартирането, през 2004г. до днес се стремим  да удовлетворим и най – нестандартните изисквания на клиентите, спазвайки техническите, технологични и нормативни изисквания. Допълнителна информация за нас, предлаганите услуги и реализираните обекти от Елгруп ООД, можете да получите на  https://elgroup-pleven.com/
  2. Инженерна дейност – изработка, оборудване, монтаж и подвързване на електрически табла.
  3. Електронна търговия с компоненти за видеонаблюдение. От 2016г. функционират два електронни магазина: https://elgroupshop.eu и https://videomarket.eu/
  4. Водени от опита си в електроизграждането и електронната търговия, създадохме електронен магазин за електроматериали. В https://elgroup.bg/  предлагаме широка гама продукти на водещи европейски и български производители, които са се доказали с качество, здравина и надеждност в нашата професионална практика. При нас имате възможност да получите професионална и компетентна консултация за всички предлагани от фирмата стоки и услуги.

За нас – Elgroup.bg – on-line магазин за електроматериали.

Продуктите в Elgroup.bg са разпределени в няколко основни категории, разделени на подкатегории по видове и приложение. Можете да подредите по цена, или да използвате приложените филтри, за да концентрирате максимално търсенето си. На Ваше разположение е добре работеща в съдържанието на сайта търсачка. Можете да търсите и пазарувате по производител, или по вид продукт. При търсене на по-специфични стоки, или ако не намирате продукта си, разгледайте подробните ни ЦЕНОВИ ЛИСТИ . Ако се колебаете в избора си или срещнете някакъв проблем, не се колебайте да се свържете с нас на посочената Контактна информация.    

Стремим се да бъдем полезни на своите клиенти не само по време на избора и покупката на електрически материали, а и при техния монтаж. Знаем колко трудно е търсенето в различни блогове и сайтове на точната електрическа схема, електротехническо изчисление или друга информация. В секцията ПОЛЕЗНО на сайта, можете да намерите Електрически схеми, Технически справочник за кабели  , Ръководство по електрически инсталации , Обща информация за автоматични предпазители.

Доверието на клиентите ни е важно за нас. Сигурността и спокойствието за защита на личните Ви данни са гарантирани посредством криптирана (защитена) връзка с SSL сертификат Comodo. Данните, които събираме при финализиране на поръчката Ви са само необходимите за куриерска доставка – име, телефонен номер, e-mail, адрес (или офис на куриер).